Om MIC Nordic

I teknikens framkant

Affärsidén att erbjuda robust och säker mobilkommunikation inomhus ställer höga krav. Inte minst vad gäller den tekniska nivån – vår ambition är att alltid befinna oss i den tekniska utvecklingens framkant.

Därför finns specialistkunskaper kring samtliga teknologier som används inom trådlös kommunikation inom bolaget. Och därför har vi t ex ett nära samarbete med Wireless@KTH. Vi erbjuder studenter forsknings- och utvecklingsprojekt samt examensjobb. Vi engagerar oss i branschfrågor, trender och produktutveckling, håller egna utbildningar samt deltar i forskningsprojekt.

Företaget grundades 2007 och har designat och installerat hundratals system för inomhustäckning åt utvecklare, kommuner och statliga myndigheter.

Vår affärsidé

är att erbjuda robusta, säkra miljövänliga totallösningar för mobilkommunikation inomhus för samtliga teknologier och frekvenser inom trådlös kommunikation.

Vi skräddarsyr lösningar, utvecklar egna produkter och tjänster för att hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva inomhuslösningar.

Vår vision

är att bli Nordens ledande leverantör av infrastruktur för mobila inomhuslösningar.

Våra värdegrunder

• Professionalitet
• Kvalitet
• Ansvar
• Respekt
• God arbetsmiljö

Vi är medlemmar i

Robust och säker mobiltäckning inomhus - i teknikens framkant

Se filmen!

Vill du veta mer?

Har du frågor kring våra tjänster och produkter?
Eller vill du få veta vad vi kan göra för mobiltäckningen i just din arbetsmiljö?
Skriv din fråga här, så återkommer vi snabbt till dig.